Infokraft

Hva skjer

Schibsted News Media

Vi har visualisert den nye mediestrategien til Schibsted. Den er selvsagt strengt hemmelig så det eneste vi kan vise frem er et utsnitt av denne damen her 🤫 😅

Read More
Nico Gerrard

Mat for mamma og mini er en informasjonskanal under Opplysningskontoret for Meieriprodukter, Melk.no. De svarer på det mammaer lurer på om et sunt og trygt kosthold under både graviditet, ammeperiode og i småbarnsfasen. Vi har laget navnetrekk/logo og animasjon. Takk til den flinke gjengen i Borggt. 1 for et flott samarbeid. 👩‍👧🥛

Read More
Nico Gerrard
Pro Sentret snakker om seksuell helse

Vi har laget filmer og en brosjyre om seksuell helse for Pro Sentret. Filmene og håndboken springer ut fra et behov for kultursensitivt informasjons- og veiledningsmateriell om seksuell helse. Med materialet ønsker Pro Sentret å åpne opp for en ikke-fordømmende, åpen og trygg dialog. Filmene er laget på fem forskjellige språk og er rettet mot menn, transpersoner og kvinner. Se filmene her.

Read More
Nico Gerrard
We 💚 CCS

CO2-håndtering er en teknologi som reduserer store utslipp av karbondioksid. Teknologien omfatter en fangst-, en transport- og en lagringsdel. Statsforetaket Gassnova skal bidra til å fremskaffe løsninger som gjør at teknologi for fangst og lagring av CO2 tas i bruk og blir et effektivt klimatiltak.

Read More
Nico Gerrard
Hei Kari!

Moro å designe avatar til Kristiansand kommunes satsning på chatboten “Kari”. Den virtuelle roboten vil gjøre kommunen mer effektiv. Hun svarer på flere tusen spørsmål om kommunen og dens tjenester, og hjelper med å finne frem riktig informasjon. Utviklet av Boost AI i samarbeid med Sem & Stenersen Prokom. Du finner henne her.

Read More
Nico Gerrard